I know, I know...

 
Jag är jättedålig på att uppdatera. Det blir mest bilder från Tumblr. Min egen fotoinspo är på bottennivå.
Kanske för att jag är trött på att ha en stor klumpig systemkamera med mig överallt, kanske för att jag alltid väljer att stanna hemma.
Här är iallafall lite Iphone-bilder från den senaste veckan...
 
Har faktiskt funderat på att köpa en kompakt kamera som en födelsedagspresent till mig själv.
Fyller nämnligen 22 år på fredag. Drömmen är ju en fest som bara är för mig men det blir nog att stanna hemma och mysa i soffan med min pappa och hans fru.
 

The traditional tumblr-inspo post.

 
 
 
 

All you need is less.

 
We all want a beautiful place to live in. I'm still waiting for my own place. When I move, I want it to be like the pictures I see everywere on tumblr. Lots of white and light, some green to break it off, and tons of pictures on the walls. I really want to move now, but it's hard when you don't have a steady income. One week I'm working my ass off and the next, nothing.
Anywho, this is my interior design dream. Light and easy. Less is more.
 
 
 

Hablahabla.

Ska göra ett bättre inlägg om min sommar osv när jag orkar starta datorn. Just nu ligger jag bara i soffan och väntar på att pappa och Elisabeth ska komma hem. Borde vara när som helst, dom kom hem från Turkiet idag, slår vad om att dom har blivit riktiga mörkhyade hablahabla. Och här är jag, blekvit som ett papper med knallrött hår (JA, rött hår!!!)

Ljus
Sedan jag sist "bloggade" har min mamma och hennes nya man flyttat till en lägenhet där jag har ett rum som är ljust och fint. Det är inte riktigt mitt rum, men jag får inreda det ungefär som jag vill och jag har så många idéer (som säkert aldrig blir av).