Pointless post, here ya go.

I'm in a really blog-mood today. I feel like I wanna show you all my pictures and "adventures" but then I won't have anything left for later!
I just want to tell you that I made this blog because I got tired of blogger.com. I'm more familiar with blogg.se because I used this webhost before. And fyi, blogger.com's picture-upload sucks bigtime! Anywho, I'm pretty glad being back at blogg.se with designs I actually understand and HQ pictures!
The only thing that upsets me (not really though) is -where's the statistics for the blog?!-
Ah whatever.

Paris, tu me manques


2012 del 2

Hösten kom ganska snabbt och jag fyllde år, hela 21 bast! Fick lite smått och gott, men mest pengar som skulle gå till en speciell grej.
En tatuering! Fick en tid sjukt snabbt och satt i heta stolen redan en vecka efter jag fyllde år.
I Augusti började jag på en utbildning på Lernia, där jag och Anna hittade varandra ganska fort. Här posear vi medans vi väntar på Breaking Dawn del 2 på bio.
Mitt rum! Vet ni hur länge jag väntade på att det skulle bli färdigrenoverat? (3 år ca)
Och så vart det skitkallt och pappa och jag drog på 1a Advent-marknad. Vi stod ut i en kvart sen sprang vi till bilen och värmen.
Min stationära dator gick sönder, "det är lugnt jag har ju min laptop", 2 veckor senare var jag datorlös. Inte för att jag tyckte att det var superjobbigt. Men jag var ganska sur och åkte iväg till Media Markt efter någon vecka. Nöjd nu.
Började praktisera på Willys Hemma, och fick julklapp. Hur snällt som helst.
Försenad julafton, 28 december. "Tomten" skrämde Stina helatiden. Hade en asmysig kväll.
 
Och det var allt jag hade att komma med i år. Hoppas att nästa år blir bättre för er alla, och mig. Happy New Year!

2012 del 1

Börjar året med lite kattbilder.
Jag har alltid varit den som hatar frisören, men tidigt i år så tog jag mig iväg och klippte av ganska mycket och lugg.
Umgicks med mina två favoriter när jag fick tid.
Alla hjärtans dag kom och ett blombud kom med blommor från en snubbe från Skåne.
Jag blev kär, men distans kan vara jobbigt och det höll inte.
Åkte till Skellefteå för att få tankarna på annat efter jag och min pojkvän gjorde slut. Såg Maskinen och det var underbart.
Början av året var turbulent gällande min mor och hennes sambo, så vi flyttade ifrån huset in i en liten lägenhet i Askersund.
Blev många husvagnsnätter. Några dagar i Örebro (det är faktiskt ganska trevligt att campa där man redan bor), uppe i Skellefteå, och utanför Göteborg.
Åkte till en liten camping strax utanför Göteborg. Det var sjukt fint vid klipporna. Och jag badade i havet, blev mutad. Det var sjukt kallt.
Var på Liseberg och blev genomblöt i Flumeride.

Lazy girl

Jag ska göra en header som är bara min, lovar. Men just nu har jag ingen ork, eller bilder. Imorgon kanske (betyder vilken dag som helst). Haha!
 
Translation:
I will make a header that's just mine, I promise. Not right now though, I'm tired and I need pictures. Tomorrow maybe!

Hello fellow blogreaders!

This is my face. Yeah I know, it's lovely. Aaand I'm super serious. Guess you already saw that. However. Nice that you came by!