Blommor och ljus.

 
När våren börjar närma sig. Man försöker få så mycket sol på sig som möjligt. Den där fina doften av värme och solig hy. Man väntar på att träden ska knoppa och slå ut i grönska. När asfalten blir fri från all grus och det knastrar inte när man går. Man börjar klä av sig, bort med vinterjackan. Färger. Fåglarna kvittrar och isen försvinner. Ljuset är tillbaka och man blir pigg och gladare igen. Håret börjar att solblekas.
 
Det konstiga är att man glömmer känslan av våren varje vinter. Och när det är dags så är det som en helt ny värld igen, varje år. Det känns fantastiskt och det är svårt att tänka sig att hela världen blir grön om bara någon månad.
Övergången mellan vinter, vår och sommar är nog den bästa som finns.
 

DIY PEPLUM


Förra veckan var jag på jakt efter lite saker som är bra att ha när man ska börja sy. Fick med mig två mönster, flera dragkedjor, och lite smått och gott som måttband, sprättare och markeringskrita.
Var även inne på Ohlssons tyger och kollade bland skräptygerna och hittade det som är på bilden, billigt som det var så provade jag att göra en peplum topp. Det blev ganska bra. Kunde ha blivit bättre dock. Men, för att vara första gången!
 
På onsdag ska jag till Hallsberg och vara kattvakt, då min mamma åker till Budapest. Ska även då försöka sy ihop något. Kanske blir en peplum till haha. We'll see!

Personalized Iphone-case

So I finally got my thumb out of my ass and ordered some transparant Iphonecases. It's the greatest thing because you can just put the picture you want under it and ta-daaa! Print them out, find them in magazines, whatever! Best thing evah.
 
The two on the left is my own photograph :)
And ofc you gotta have some pictures of the greatest humans ever. The Beatles<3

Amazing Q2HAN

Was looking through the DIY Fashion tag at tumblr yesterday and stumbled upon an amazing youtube channel - Q2HAN (2qhan).
They have an fantastic fashion sense (to me) and post DIY tutorials every now and then. And I really like the things they make. I'm gonna try them for my self soon, when I got fabric and extras! So expensive though.
But, If you wanna look good...!
 
Check out their YouTube channel and blogspot!
No, they didn't make me do this promo. I just loved them and wanted to share :)

Weekly


Sämst

It's been ages! Jag vet. Förra veckan hände ingenting speciellt, fick jobba lite. Den här veckan har jag mest tyckt synd om mig själv då jag åkte på maginfluensan. Måndag till tisdag-natten vaknade jag flera gånger och fick sätta mig framför toaletten och "ropa på Urban". Att jag typ har kräkfobi gjorde det inte bättre. Blev inga med "Urban"-tillfällen efter den natten men har ändå mått skit. Tydligen är jag inte helt återställd eftersom jag fortfarande har ont i magen. Men vafan, kan ju inte ligga hemma bara för lite ont i magen och mensvärk nu också? Imorgon åker jag och jobbar!