insta

 

PUERTO DÉ MOGAN

 
Som sagt, jag och min kusin, Lovisa började leta utomlandsresor. Vi blev inte speciellt kloka på alla sidor och alla länder, så vi valde att gå till Resia och råd. En kvinna vid namn Jenny hittade den perfekta resan, till Gran Canaria!
Vi åker i Januari till en pittoresk liten by som heter Puerto dé Mogan. Det är en fiskehamn och ligger i en dal. Den brukas kallas för "lilla venedig". Och att det var ett mysigt 5 stjärnigt hotell med sjukt bra betyg är ju inte heller helt fel. Mindre än 3 månader kvar, gud vad jag längtar!

Hallontårta och höst.

 
För inte så länge sedan så bakade jag en hallontårta till min lilla födelsedagsfest, herregud vilken succé den blev. Lite av en hallonsorbét. Jag och min kusin började också spåna på lite utomlandsresor.

I somras

 
Jag fick faktiskt fram några bilder från kameran i somras som jag tror att jag inte lagt upp här än.
Min mamma gifte sig i somras, hon har äntligen hittat en man som gör henne lycklig och det glädjer mig. Det var en liten ceremoni i stadshuset som bara jag och två av mammas kompisar var på. Jag var endast där för att ta lite bilder. Efteråt så var det sommarfest med släkten, alla var bjudna och gud vilket fint väder det var då.